Bager med din egen logo eller design er en super måte å profilere bedriften din på! Reklameverdien i gjenbruket er stor, og bagen gir bedriften din et tidsriktig og miljøvennlig image.


Det er to muligheter til å designe din egen bag:


  1. 1.Gjør det enkelt- Få din egen logo

        trykket på en jutebag med mål

        som vist:

  1. 2.Skreddersydd- Du kan designe bagen sammen med oss fra bunnen av. Vi kan levere forskjellige størrelser, farger og typer bager. Eller kanskje ønsker du bare å få handtakene i gult, for eksempel? Ta kontakt med oss for designservice og et uforpliktende tilbud!


Våre jutebager er produsert i høy kvalitet med miljøvennlig azo-fri trykkfarge. Bagene kan fås med eller uten innvendig laminering. Laminering gir større holdbarhet og mulighet for å tørke av med klut. Håndtakene leveres i jute (flatt, bredt håndtak) eller i myk bomull med innvendig rep. Bagene har en merkelapp med strekkode og informasjon om det miljøvennlige materialet.
Bestilling


Det er tre måter å bestille din bag på:

  1. 1.Kjapt og enkelt- Bagen til venstre har vi på lager, slik at den kan leveres på kort tid. Bagen trykkes i Norge og har innvendig laminering. Målene er som på bildet øverst. Minimumsbestilling med trykk er 25 bager. Denne bagen kan også bestilles i vår nettbutikk, om man ikke ønsker trykk.

  2. 2.Rimelig for større kvantum- Vår fabrikk i Bangladesh produserer din bag som ønsket. Bagene sendes miljøvennlig med skip til Norge og leveres ca. 2,5 måned etter motatt ordre. Minimumsbestilling er 1000 bager. 

  3. 3.Rimelig uten hast- Som nummer 2, men med minimumsbestilling på 300 bager. Din ordre legges sammen med andre bestillinger og sendes i bulk når det totale antallet er 1000 bager. Spør oss om forventet leveringstid når du ønsker å bestille.


Ikke nøl med å kontakte oss på e-mail eller telefon angående mer informasjon, priser og bestilling! Se også vårt galleri av bager vi alt har laget for våre kunder.


          


Støtte til Maria Cristina Foundation

Når du bestiller bager, kan du velge om bedriften din vil være med oss og støtte Maria Cristina Foundations arbeid i Bangladesh. Målet med prosjektet er å bryte fattigdomssirkelen i slummen i Dhaka. Barna tilbys utdannelse, mat, tannpleie og medisinsk hjelp, og foreldrene får opplæring, så de blir i stand til å skaffe seg arbeid.  Prosjektet drives kun med donasjoner og ved frivillig innsats. 


Du støtter da med en 1 kr per bag og pengene går direkte til Maria Cristina Foundation. Merkelapp med informasjon om prosjektet og støtten blir festet på bagen. 

Jutebager med din logo og design

© Jutekompaniet 2020